Win-actie Canal Pride Domtorens!

Gay Pride Utrecht

Je ogen uitkijken bij de botenparade en dansen tot je niet meer kunt op een dag die in het teken staat van liefde en diversiteit. Yes, wij hebben héél veel zin in de derde editie van de Utrecht Canal Pride op 1 juni 2019! Wil je écht niets missen van het roze feest? Bekijk dan hier de route van de botenparade:

Gay Pride Utrecht

Met maar liefst 47 deelnemende boten is de derde editie van de Utrecht Canal Pride groter dan ooit. De bonte botenparade gaat van start om 14.00 uur vanaf het Ledig Erf en vaart dan in noordelijke richting over de Oudegracht. Je kunt de botenstoet bekijken vanaf de kant of op de werven. In totaal duurt de parade ongeveer drie uur. Genieten!

Ga op de foto met een Domtoren!

Zaterdag vind je op de drie bruggen in het Domkwartier (de Maartensbrug, de Gaardbrug en de Hamburgerbrug) drie verschillende prachtig geschilderde regenboog-Domtorens. En jouw foto is een bijzondere overnachting waard! Deel je foto met één van de Domtorens met #Domkwartier en volg ons op Instagram, en maak kans op een overnachting bij Grand Hotel Karel V of B&B bij de Jongens, in het Domkwartier!

Canal Pride Domtorens

Deel dit bericht:

Share on facebook
Share on whatsapp
Share on twitter
Share on linkedin
Share on google
Share on email

Wij gebruiken cookies om u de best mogelijke ervaring te bieden. Sluit deze banner om verder te gaan met het gebruik van deze website.