Knus Kerstfestival

Knus

Tijdens Knus Utrecht op 14, 15 en 16 december, telt de binnenstad maar liefst 7 (!) kerstmarkten! Waaronder de Streekmarkt op het Domplein en De zelfgemaakte markt op Mariaplaats. Ook Grand Hotel Karel V en Het Utrechts Archief organiseren dit jaar hun eigen markt. De binnenstad staat vol met gezellige vuurkorven, foodtrucks en kraampjes met warme chocomel en glühwein. Een héél knus weekend dus!

De markten worden verbonden door huiskamers. In deze huiskamers kan je je laten verwarmen door muziek, theater en literatuur. De huiskamers zijn ontworpen en gebouwd door de studenten Theatre Design van de HKU. Het programma wordt verzorgd door onder andere The Bakery, Stukafest, Theatergroep Aluin en Het Literatuurhuis. De voetjes kunnen van de vloer bij de Antikoudevoetendisco en even uitrusten doe je in de zweefmolen op de Neude. Een fijn weekend om samen te komen en te genieten.

Deel dit bericht:

Share on facebook
Share on whatsapp
Share on twitter
Share on linkedin
Share on google
Share on email

Wij gebruiken cookies om u de best mogelijke ervaring te bieden. Sluit deze banner om verder te gaan met het gebruik van deze website.