Juicebar Smood breidt uit

Al twee jaar kun je bij Juicebar Smood aan de Vismarkt in Utrecht terecht voor verse smoothies, taartjes, groentesoepen, fruitijsjes en meer. Binnenkort is er nog veel meer lekkers te krijgen, want de juicebar gaat uitbreiden met een vegan-friendly restaurant.

Eigenaresse van Smood is Marleen Vriesenga. “Ik vind het ontzettend leuk om steeds te werken aan nieuwe recepten voor de verse smoothies en juices, en ik vind het belangrijk om een laagdrempelige sfeer in de zaak te creëren waardoor iedereen zich welkom voelt”, zegt ze zelf over haar zaak aan de Vismarkt. Na twee jaar vindt Marleen het tijd om uit te breiden, en wel met een vegan-friendly restaurant. Dat restaurant komt te zitten in de werfkelders onder de juicebar.

Vegan-friendly
Het nieuwe restaurant krijgt een vegan-friendly menukaart. Marleen: “Ik kies ervoor om niet een 100% vegan menukaart aan te bieden maar om vegan-friendly gerechten te serveren. Denk hierbij aan een gezonde salade van wilde rijst, seizoensgroenten en boontjes met salsa verde, maar ook aan zoete aardappel frietjes. Er staan ook een vis- en vleesgerechten op de kaart zodat er voldoende variatie is en de drempel laag blijft om met groepen te komen eten.”

Je kunt straks overdag bij de nieuwe zaak terecht voor ontbijt, lunch en koffie met (suikervrij) gebak. ’s Avonds wordt Smood een restaurant waar je in de kelders kunt eten of borrelen met een lokaal biertje of glas vegan wijn. Het is de bedoeling dat het nieuwe Smood zeven dagen in de week open gaat. Natuurlijk blijven de smoothies en juices, waar het allemaal mee begonnen is, ook nog gewoon op de menukaart staan.

Deel dit bericht:

Share on facebook
Share on whatsapp
Share on twitter
Share on linkedin
Share on google
Share on email

Wij gebruiken cookies om u de best mogelijke ervaring te bieden. Sluit deze banner om verder te gaan met het gebruik van deze website.