Gratis filmvoorstelling Nederlands Film Festival

Domkwartier NFF Voedselbank

Mijn bijzondere rare week met Tess

De ondernemers van het Domkwartier zetten dit jaar in samenwerking met de Voedselbank Utrecht een speciale filmvoorstelling op tijdens het Nederlands Film Festival (NFF). Op zaterdag 5 oktober konden 100 deelnemers van de Voedselbank Utrecht gratis naar de familiefilm Mijn bijzondere rare week met Tess. Na afloop van de voorstelling waren de jonge hoofdrolspelers aanwezig om vragen te beantwoorden van het publiek. Sinds 2018 zijn de Utrechtse ondernemers uit de binnenstad en het NFF maatschappelijk betrokken bij dit initiatief waarbij een filmvoorstelling gekoppeld wordt aan een goed doel.

Foto’s: Joke Schut

Handen ineen

Als Utrechtse ondernemers willen we graag zoveel mogelijk mensen laten genieten van al het leuks en moois dat het Domkwartier te bieden heeft. Dat is niet voor iedereen even vanzelfsprekend. Daarom sloegen we de handen ineen met de Voedselbank Utrecht, Kinepolis Jaarbeurs en het NFF. Zo hopen we bij te dragen aan een leuke en ongedwongen middag voor deze kinderen.

Iets bijzonders te vertellen

Voedselbank Utrecht: “Veel deelnemers van de Voedselbank hebben geen geld voor een middag naar de bioscoop met hun kinderen. Als je moet kiezen tussen eten op tafel of gymschoenen voor school of een middagje uit, dan is de keuze snel gemaakt. Daarom is dit initiatief zeer welkom. De gezinnen hebben een super leuke middag uit met elkaar gehad en de kinderen hadden daarnaast iets bijzonders te vertellen als ze maandag weer op school komen!”

Deel dit bericht:

Share on facebook
Share on whatsapp
Share on twitter
Share on linkedin
Share on google
Share on email

Wij gebruiken cookies om u de best mogelijke ervaring te bieden. Sluit deze banner om verder te gaan met het gebruik van deze website.