De Pepernotenfabriek is weer open

Ja hoor, het is zover: De Pepernotenfabriek van Van Delft aan de Vismarkt in Utrecht is weer open. En dat betekent dat je je vanaf nu tegoed kunt doen aan pepernoten in alle denkbare smaken.

Ieder jaar duiken ze weer eerder op in de schappen: pepernoten. In het begin denk je nog: wie eet er nou pepernoten in de zomer? Maar één voor één bezwijkt iedereen uiteindelijk toch voor de pepernotenverleiding. Want mán, wat zijn ze lekker. En deze al helemaal.

Dat weten ze ook bij producent Van Delft die al sinds 1880 pepernoten bakt. Natuurlijk vind je deze traditionele pepernoten volgens oud recept nog steeds in het assortiment van Van Delft, maar daar is de laatste paar jaar ook héél veel lekkers bijgekomen.

Wat dacht je van pepernoten die smaken naar peanut butter crunch, crème brûlée, raspberry cheesecake of truffel-tiramisu? Er is zelfs een chocoladekruidnoot met de smaak van gin-tonic. Je vindt al deze en nog veel meer bijzondere pepernoten bij De Pepernotenfabriek van Van Delft aan de Utrechtse Vismarkt. Wees gewaarschuwd: zet één voet over de drempel en je zit tot 5 december gegarandeerd iedere avond aan de pepernoten.

Deel dit bericht:

Share on facebook
Share on whatsapp
Share on twitter
Share on linkedin
Share on google
Share on email

Wij gebruiken cookies om u de best mogelijke ervaring te bieden. Sluit deze banner om verder te gaan met het gebruik van deze website.